51 Kata-kata Cinta Ldr Bahasa Jawa

Kata-kata cinta LDR Bahasa Jawa memang memiliki kekuatan yang luar biasa. Selain mampu menyentuh hati, kata-kata ini juga mampu memotivasi dan menginspirasi kita untuk meraih apa yang kita inginkan dalam hidup. Berikut ini adalah lebih dari 51 contoh kata-kata cinta LDR Bahasa Jawa yang menginspirasi:

1. Kulo nglakoni piwulang LDR kang ora mudheng, nanging atine sengit mawa awakku saka jauh.
2. Sampun sajroning LDR iki, atiku tetep nyangkut karo awakmu, koyo pitik lan tangan.
3. LDR iki ora mung kahanan lara, nanging pancen kahanan cinta sing manggon ing atine.
4. Munggah ing ngisoring LDR iki, atiku tetep mripat karo awakmu, koyo angin lan awan.
5. Kulo seneng karo atimu, seneng karo LDR iki, lan seneng karo panggonan kulo sing wingi-wingga.
6. LDR iki ora munggo kahanan kang lara, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing apik.
7. Pengorbanan ing LDR iki ora munggo kahanan sing ora penting, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi pengorbanan sing apik.
8. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nguliti tresnaning awakmu, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang awakmu ngertosake.
9. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nguliti kepinginmu, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing ngertosake panggonanmu.
10. LDR iki ora munggo kahanan sing lara, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing bakal nyenengake atimu.
11. LDR iki ora munggo kahanan kang apik, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang luwih apik.
12. Atiku mripat karo awakmu ing panggonan jauh iki, nanging atiku tetep mripat karo awakmu ing panggonan atiku.
13. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi pengorbanan, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi pengorbanan sing apik.
14. Atiku ora duwe kabeh, nanging kabehku ora duwe tanpo awakmu.
15. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi tresna, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi tresna sing apik.
16. Atiku mlebu ing LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing bakal nampa atiku mereh.
17. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang kudu dijalani, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang kudu dinikmati.
18. Atiku mripat karo awakmu ing panggonan jauh iki, nanging kulo mripat karo tresnamu ing panggonan atiku.
19. LDR iki ora munggo kahanan kang kudu digoleki, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang kudu digowo.
20. Atiku mripat karo awakmu ing panggonan iki, nanging atiku mripat karo tresnamu ing panggonan karo atiku.
21. LDR iki ora munggo kahanan sing sing lunga, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing bakal nampa atimu.
22. Ati-ati, LDR iki kayak lanang-lanang neng ndhuwur langit tujuh, sapa sing sabar sing bakal nampa.
23. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing bakal nggehake atimu, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing bakal nampa atimu.
24. Atiku ora duwe kabeh, nanging kabehku ora duwe tanpo awakmu.
25. LDR iki ora munggo kahanan kang ora digoleki, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang ora bakal diwenehake.
26. Atiku mlebu ing LDR iki nang ngendi, sopo sing mudheng ora keduman.
27. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing bakal ngilangi lara, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing bakal nampa kebahagiaan.
28. Atiku mrepotke awakmu ing panggonan iki, nanging atiku mrepotke tresnamu ing panggonan karo atiku.
29. LDR iki sengit, nanging atiku yakin kapuasmu bakal diwenehi wuwungan kang apik.
30. Atiku ora mung nglakoni LDR iki, nanging atiku mung nglakoni LDR mawa awakmu sing kudu dijaga.
31. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang bakal ngilangi lara, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang bakal ngertosake panggonanmu.
32. Atimu kuat lan apik, LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi pengorbanan, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi pengorbanan sing apik.
33. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan sing ora penting, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang bakal nyenengi atimu.
34. Atiku seneng karo LDR iki, seneng karo awakmu, lan seneng karo tresnamu.
35. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang ora penting, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang bakal nyenengi atimu.
36. Atimu kuat lan apik, LDR iki ora munggo kahanan kang bakal nampa kudu dadi pengorbanan, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi pengorbanan sing apik.
37. LDR iki sengit, nanging kabeh sing sengit bakal berakhir lan bakal adohake cinta sing apik.
38. Atiku mripat tresnamu ing panggonan karo atiku, nanging atiku mripat kabeh saka atimu ing panggonan atiku.
39. LDR iki ngajari kulo kabeh sing bakal sabar, sing bakal kuat, lan sing bakal nampa kudu dadi sukses.
40. Atiku ora mung nglakoni LDR iki, nanging atiku nglakoni LDR iki mawa awakmu sing kudu dijaga.
41. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang bakal ngilangi lara, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang bakal ngilangi kegagalan.
42. Atimu sing kuat lan apik, LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi pengorbanan, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi pengorbanan sing apik.
43. LDR iki ora munggo kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang ora penting, nanging kahanan sing bakal nampa kudu dadi kahanan kang bakal ngilangi penghalang.
44. Atiku mripat tresnamu ing panggonan karo atiku, n